Virtuaalipalvelimet

Yleistä

Jäsenvirtuaalit pyörivät kaikki Xen-pohjaisella virtualisointialustalla.

Kokoonpano

Käytössä olevat resurssit ovat:

• 2048M muistia
  • 2 vCPU
  • 40G levyä
  • 1 julkinen ipv4-osoite
  • Oma /24 private IP osoite verkko
  • ipv6 jossain vaiheessa

Voit jakaa nämä resurssit yhdelle tai useammalle virtuaalipalvelimelle.

Distribuutiot

Distribuutioina on seuraavat vakiodistribuutiot:

• AlmaLinux
  • Debian
  • Ubuntu
  • Rocky
  • Arch
  • myös muita järjestelmiä voi asentaa hallinnan kautta .iso levykuvasta

Palomuuri puolelle löytyy valmiiksi asennusmediat seuraaville

• OPNsense
  • Mikrotik CHR

Mikäli et löydä haluamaasi portaalista, laita sähköpostia ylläpidolle.

Virtuaalipalvelimen luominen

Jäsenvirtuaalit voi luoda hallintaportaalista itse. Tunnuset portaaliin saa käyttöönsä lähettämällä sähköpostia ylläpidolle. Viestissä tulee olla mainittuna:

• Jäsentunnus / jäsen numero