Plesk – uusi www ja sähköpostipalvelu

FAR Ry:n uudet kotisivu, sähköposti ja dns-palvelut tuotetaan plesk alustalta. Hallinta löytyy osoitteesta https://pl.far.fi/

Kun luot ensimmäistä kotisivu tilaa ja sinulla ei vielä ole omaa verkkotunnusta, voit käyttää jäsenille tarkoitettua domain osoitetta JASEN.users.far.fi jossa JASEN teksti korvataan omalla nimimerkilläsi (esim keijo.users.far.fi)

DNS tiedot omaa domainia varten

Omalle domainille käytettävät nimipalvelin tiedot ovat

nimiipv4ipv6
ns1.users.far.fi 193.28.89.28TODO
ns2.users.far.fi 135.181.47.2272a01:4f9:c011:8616::1/64

@FAR.fi sähköpostit – uudelleenohjaus

Jos sinulla on nyt käytössäsi nick@far.fi sähköpostiosoite, se tullaan uudelleen reitittämään

nick@far.fi->nick@nick.users.far.fi osoitteeseen. Jälkimmäisen osoitteen ohjauksen / sähköpostilaatikon hallinnan voit hoitaa plesk alustalla itse

Plesk ohjeet

Plesk dokumentaatio löytyy https://docs.plesk.com/en-US/obsidian/customer-guide/websites-and-domains.69349/

Sähköposti asetukset

Plesk palvelimella saapuvan postin ja lähtevä postin palvelimena tulee käyttää mail.users.far.fi osoitetta. Tälle osoitteelle on validit SSL/TLS varmenteet tarjolla.