Shelli-, www ja sähköpostipalvelut (vanha)

Jäsenillä on oletuksena käytössään shelli-, www- ja sähkopostipalvelut, jotka tuotetaan jaetulta palvelinalustalta. Tämä kokonaisuus koostuu seuraavista palvelimista:

• Shellipalvelin (ssh): deeks.far.fi
  • www-palvelin (http ja https): bonkers.far.fi (ei ssh-pääsyä jäsenillä)
  • Sähköpostipalvelin (imap, smtp ja auth-smtp): savage.far.fi

Jäsenillä on pääsy deeks.far.fi -palvelimelle omalla tunnuksellaan ja salasanallaan. Muille palvelimille ei ole pääsyä ja kaikki palveluiden muokkaamiseksi tarvittavat toiminteet voi suorittaa deeks.far.fi -palvelimen kautta. Lisätietoja löydät alla olevista ohejeista.